25 km-t mentem 5 ezres fordulaton majd kímélve 100 km-t, létezik, hogy 1 liter olajat megevett így a kocsi?
Figyelt kérdés
15w50 agip olajból. 2 hét állás után megnéztem, fullon volt az olaj azaz a 1995-ös 1.3-as Suzuki Swift nívójának második lyukáig ért az olaj. Mentem vele 5 ezres fordulaton autóúton majd ma 100km-t kímélve.
Ez annyit jelent 1 litert megevett.
2020. ápr. 22. 22:07
2/17 A kérdező kommentje:
Kicsit szomorú vagyok, hogy ez megesik.
2020. ápr. 22. 22:18
3/17 anonim válasza:
Még kalapáccsal is ráverhettél volna a motorra párat mikor kiszáltál. Áruld mál el mennyivel nyomtad azt a szerencsétlen kotlát hogy ötezret forgot, mert nekünk a régi 1.3-as swiftünk 140-150nél nem forgott ennyit. Ez a motorolaj meg kva élet, hogy nem való bele. Persze lehet, hogy csak vicces akartál lenni és trollkodsz.
5/17 anonim válasza:
jézus, ki tesz 15w50et BÁRMIBE is :D
6/17 anonim válasza:
Biztos hogy nem jó az olaj, nem is hallottam olyat, hogy valaki 10w40-nél nagyobb viszkozitásút rak a kocsijába. Fordulatszámtól nem hiszem, hogy függ, ez olyan 160-as tempó lehetett, az 1.3-as ezt már nem szereti annyira, 1.6-os jobban bírná. Szerintem vidd el szerelőhöz, először cseréltess olajat, amit ajánl a gyártó (az én 16 éves kocsimban 5w30 van), aztán ha utána is fogy, akkor lehet valamit kezdeni a motorral.
7/17 anonim válasza:
Szerintem meg adja le bontóba és inkább gyalogoljon, de ha lehet azt is csak kertek alatt, ahol nincs se autó, se ember, se állat, ha ez komoly.
8/17 anonim válasza:
tegyél bele 20w tegyél meg vele 100km 5000 fordulaton és nem lesz további nyűg
9/17 A kérdező kommentje:
Igen, 130 környéke volt 3. fokozatba.
A 10w40-et gyorsan megeszi.
Nem trollkodok és ez volt az első, hogy így mentem, én a 2.5-nél elváltós típus vagyok ,de ki akartam kórmolni.
Nem viszem bontóba, klímás Swift, kap új motort.
2020. ápr. 22. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!