Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek mi a véleményetek?

Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Egy éve vettem egy yamaha axis robogót, nem volt drága mert 40 ezer forint volt, jól is működött nem hagyott cserben egyszer sem. De tavasszal amikor indítani akartam esélytelen volt, nem indult. Elvittem szerelőhöz és sajnos a kompresszió a hengerben nagyon alacsony volt. Hengerszettet rendeltünk hozzá de a yamaha axis hengerszett nem volt jó hozzá, sok sok keresgélés után a keeway 100 robogó hengerszettjével viszont sikerült össze is rakni. Nem vagyok szakember de létezik az hogy yamaha robogóban keeway blokk van beépítve? Mert ahogy nézegettünk több yamaha axis robogót a felépítése ugyanaz mint az enyémnek de mégis a keeway hengerrel lett jó. Érdemes így ezt a motort megtartani, vagy jobb inkább eladni? Nem sokat használom mert szinte mindig autóval járok, ez csak rohangálós, boltba járós motornak van tartva és ritkán munkába járni de az is maximum 25km
2020. ápr. 20. 23:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!