Skoda Fabiaban a generátor szabályzóba van beleépítve a szénkefe? Egyben azt kell rendelni ha elkopott?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 19. 19:10
1/18 anonim válasza:
Igen, egy új fesz. szabályzó kell, akkor is, ha a kefe a baja csak.
2/18 anonim válasza:
Első vagyok.
De, meg kell nézni, hogy a forgórészen a csúszógyűrűk milyenek, mert ha az nagyon kopott, nem lehet új kefét rakni rá, mert nagyon gyorsan elkoptatja.
Én így jártam Feliciánál.
Lehet új forgórész is kell, meg új feszszabályzó.
3/18 A kérdező kommentje:
Akkor egyszerűbb ha egy új generátort veszek?
2020. ápr. 19. 19:23
4/18 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
Meg kell nézni, hogy milyen állapotba van, pontosan mi kopott el, lehet hogy bír még egy új kefe szettet, lehet nem.
Csak, ha mélyen kikopott a rézgyűrű, nem erdemes új kefét hozzá rakni, mert olyankor üti a kefét és pár száz km után újra nincs töltésed.
Ki kell venni a generátort és megnézni.
Ha kopott a forgórész, meg a csapágy is bizonytalan, plusz új fesszabályzó is kell, akkor erdemes új grnerátorba gondolkozni.
5/18 A kérdező kommentje:
Lefotózom, feltöltöm ide, meg tudod mondani, hogy jó-e, vagy már kopott nagyon?
2020. ápr. 19. 19:28
6/18 anonim válasza:
Ha kiveszed a fesszabályzót akkor lehet látszik.
Próbáld meg.
7/18 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 19. 19:40
8/18 anonim válasza:
Fotózd le meg 1x, mert nem volt jó a fókusz, de így látszódni fog biztosan.
9/18 anonim válasza:
De, elég kopottnak tűnik, nem hiszem, hogy jó lesz.
10/18 A kérdező kommentje:
Az autóban 160000 km van csak.
2020. ápr. 19. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!