Elutazhatok mamámhoz,400kmt autóval itthonról?
te nem olvasol semmit ?? NINCS tilalom, javaslat van hogy maradj a seggeden de mehetsz..
Elindulsz azt mesz
Okés nem megyek.
Én békés megyében lakom, ő pedig szabolcs szatmárba. A mi megyünkbe maximum 12 fertőzött van, az is pedig még 70km-re tőlem, mert a határnál lakom. Maximum akkor veszélyzetettem volna, ha ott érintkezek, mert ott vannak fertőzöttek. :) De inkább hagyom, egy ideig majd elmegyek valamikor máskor.
Biztos vagy te ebben?
Mindenkit leteszteltek? Azért nincs annyi regisztrált beteg, mert pacsira nem csinálnak mindenkin tesztet, majd akkor ha nagyon rosszul van. Tehát rengeteg emberen úgy megy át hogy nem kerül bele a statisztikába.
A fertőzöttek számát kb. 10-zel kell szorozni, hogy megkapd a valós számot. Ezt nem én mondom, hanem a dr. Szlávik János.
Plusz a vírus nem áll meg a megyehatáron, tehát simán lehet, hogy a faludban jártak emberek pl. Pestről és érintkeztek azokkal, akikkel te is pl. boltban, gyógyszertárban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!