Yamaha Virago XV535 megbízható?
Figyelt kérdés
Nyáron, napi 70km munkahelyi ingázásra használnám. Két éve egy ETZ 250et használok, de ezidő alatt kétszer is cserben hagyott, és furgonnal vittem haza,annak ellenére, hogy minden törődést megkapott. Mindenképp egy megbízható, és megfizehető használt japánt szeretnék,vagy egy hasonló árú új robogót, ami bírja a tartós 90utazó tempót. A 190kilós virágót már nemtudnám egy furgonra feldobni, így nagyon fontos a megbízhatóság.2020. ápr. 16. 20:09
1/3 anonim válasza:
Ne Viragot vegyél, a 4 japán közül a legszarabb, leggyengébb. Ajánlom a Suzuki Savage-t. 1 hengeres, hót egyszerű technika kb elpusztíthatatlan. És csak 170 kiló.:)
2/3 anonim válasza:
A felfiatalabb is 17 éves, ha kifogsz egy jót biztos jó ha nem akkor szívsz. Azért egy ilyen idős motornál ami kétszer megkerülte már a naprendszert ez nagyon nagyon soktényezős buli...
3/3 anonim válasza:
Én azért azt gondolom, hogy ha minden törődést megkap egy Virago, mint az MZ, akkor nem lesz vele gond. Legalább is olyan nem, hogy lábon ne menjen haza. Szóval szerintem a Virago jó választás, csak tényleg már elég öreg, jól meg kell nézni melyiket veszed meg. Én valami CBF500, CBF600 és társai felé nézelődnék inkább, ha ez a kategória is tetszik. Vagy használt robogóból SH300-at, ha új robogót vennél mindenképp én még megcsípnék egy 200-as burgmant, mert jövő évtől már nem gyártják csak a 400-at. Az bírja a 90-et és nagy kényelmes, jól pakolható és megbízható is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!