Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha megnézzük egy autó előéleté...

Ha megnézzük egy autó előéletét hány tulajdonos számít soknak?

Figyelt kérdés
Mennyi az a szám amire azt mondanátok hogy ezen már gyanúsan sokan túladtak? Ha pl 10-15 éves autóról van szó.
2020. ápr. 16. 12:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

van mikor egy is sok...

De legyen mondjuk 4-5-től felfelé

2020. ápr. 16. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
15 éves most az autóm, de 6 éves kora óta nálam van. 6 évesen én voltam papíron a 6. tulaj. De ismerem az autó pontos előéletét, a 2. gazdája vagyok. Szóval a SZÜF-ről lekérdezett tulajszám sokszor önmagában nem jelent semmit.
2020. ápr. 16. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokadlagos kérdés, mert ahogy már írták, egy tulajdonosú autónak is lehet papíron 4-5 tulajdonosa, egy 15 év körüli autónál meg az sem lehetetlen, vogy valóban volt néhány gazdaja az évek alatt.

Az állapot a lényeg, egy gazdás autó is lehet lestrapált, sok gazdás is lehet karban tartott, a tulajdonosok száma ebben nem mérvadó

2020. ápr. 16. 14:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem lehet számolni.

Bank és kereskedés, ideiglenes kivonás, stb. szépen növelik a tulajok számát. Állapotot kell megnézni.

2020. ápr. 16. 14:49
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Szomszéd autójának azt írta a jszp 20 tulaj plusz volt motor csere is :( az ciki.

Amibe most dekkolok az 4 tulajos asszem, de van 1 tulajos autónk is mondjuk azt nekünk hozták be 9 éves korába. Ez nekem nem számít, csak csajoknál bajos ha több gazdás, a technikát lehet javítani.

2020. ápr. 16. 14:51
 16/18 D. Brasco ***** válasza:
100%
En erre csak azt tudom mondani hogy érdekes eddig senkit nem erdekelt a tulajok száma stb....viszont miota ilyen lekerdezős oldalakról minden féle baromságot meg lehet érdeklődni(sokszor teljesen rosszul,mint ahogy a mar emlitett esetek is mutatjak)azota erdekes mindenkinek mennyire fontos lett ez......pedig gyakorlatilag mint ahogy eddig most sem tud meg igazabol semmit....vagy ha hoz valamit a rendszer az sem biztos hogy ugy van.......es igy lehet elmenni a jo vetel mellet,mert tovabbra is az allapotot kell nezni nem a tulajok szamat ,km allast meg a tobbi semmit mondó maszlagot...
2020. ápr. 16. 15:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy fontos nekem, sőt nem is állok most autóvásárlás előtt nagyon. Engem is az állapota az, ami érdekel. Csak kíváncsi voltam, hogy ki hogy gondolkodik erről
2020. ápr. 16. 15:12
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

5-ös vagyok. Sőt, az én autóm esetén a JSZP-n még van olyan is, hogy az adott műszaki vizsgára kevesebb km-t írtak be 400km-rel, mint amennyi km szerepelt 2 évvel korábban az autóban műszaki vizsgakor (pedig abban a 2 évben is lett aktívan használva a kocsi). És nem, nem lett tekerve, hisz az én autóm volt, tudom. Plusz a műszaki vizsgás fotón látszik a valós km, hogy nem az amit beírtak adatként.

Szóval vannak hiányosságai még ennek az egésznek. Sőt, én tudok olyat is amit egyszerűen nem frissítenek. Azt, hogy miért, azt nem tudom. Fent szerepel a gépjármű úgy, hogy forgalomban van, viszont a műszaki vizsgás képek között 2016-os a legutolsó, meg azóta semmilyen adatot nem frissítetek róla. De mégis forgalomban van a JSZP szerint.

2020. ápr. 16. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!