Ha megnézzük egy autó előéletét hány tulajdonos számít soknak?
van mikor egy is sok...
De legyen mondjuk 4-5-től felfelé
Sokadlagos kérdés, mert ahogy már írták, egy tulajdonosú autónak is lehet papíron 4-5 tulajdonosa, egy 15 év körüli autónál meg az sem lehetetlen, vogy valóban volt néhány gazdaja az évek alatt.
Az állapot a lényeg, egy gazdás autó is lehet lestrapált, sok gazdás is lehet karban tartott, a tulajdonosok száma ebben nem mérvadó
Ezzel nem lehet számolni.
Bank és kereskedés, ideiglenes kivonás, stb. szépen növelik a tulajok számát. Állapotot kell megnézni.
Szomszéd autójának azt írta a jszp 20 tulaj plusz volt motor csere is :( az ciki.
Amibe most dekkolok az 4 tulajos asszem, de van 1 tulajos autónk is mondjuk azt nekünk hozták be 9 éves korába. Ez nekem nem számít, csak csajoknál bajos ha több gazdás, a technikát lehet javítani.
5-ös vagyok. Sőt, az én autóm esetén a JSZP-n még van olyan is, hogy az adott műszaki vizsgára kevesebb km-t írtak be 400km-rel, mint amennyi km szerepelt 2 évvel korábban az autóban műszaki vizsgakor (pedig abban a 2 évben is lett aktívan használva a kocsi). És nem, nem lett tekerve, hisz az én autóm volt, tudom. Plusz a műszaki vizsgás fotón látszik a valós km, hogy nem az amit beírtak adatként.
Szóval vannak hiányosságai még ennek az egésznek. Sőt, én tudok olyat is amit egyszerűen nem frissítenek. Azt, hogy miért, azt nem tudom. Fent szerepel a gépjármű úgy, hogy forgalomban van, viszont a műszaki vizsgás képek között 2016-os a legutolsó, meg azóta semmilyen adatot nem frissítetek róla. De mégis forgalomban van a JSZP szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!