"Csapágyhang" csak csapágy gondnál lehet?
Figyelt kérdés
Ha minden jel csapágyra utal, akkor az tuti csapágy? :-)
A bal első kerék felől "csapágyhang szerű hangot" hallok.
Ott torpantam meg az okfejtéssel, hogy tartós bal kanyarban sem tűnik el a hang.
Leszedtem a kereket és kézzel megtekertem a szerkezetet, de nem mernék megesküdni rá, hogy nem a váltó felől jött a hang.
Most ki akarom szabadítani a gólyalábat, hogy a féltengelyről is lehúzom; így megpörgetve, mit mutat.
A csapágy cca 2 éve volt csrélve.
Az autó Mondeo Mk2, '96, 1,8 benzin
Van esetleg 5let, mi lehet még?
Köszönöm előre is!
Jó egészséget!
#csapágyhang
2020. ápr. 15. 08:05
1/2 anonim válasza:
A váltóban is van csapágy úgy hogy lehet az is.
AZ 1. feladat mindíg az hogy pontosan megállapítsuk a hibát.
2/2 anonim válasza:
Csapágy teszteléséhez nem kell levenni a kereket. Megemeled az autót és a kerék két oldalánál megfogod és mozgatod. Ha engedi, akkor csapágyas. Utána a kerék teteje/alja fogásával is nézd meg. Az más hibára utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!