Ideiglenesen kivont járművel kellene utaznom, mit kaphatok érte? (Többi lent)
Sziasztok. Az a helyzet hogy nemrégen vettem egy autót (április 11.) megírtuk az adásvételit. Mivel kereskedőtöl vettem, ideiglenesen ki van vonva a forgalomból.
A helyzet az, amihez a kérdésem is szólna valójában, hogy 17.-én van időpontom Nyiregyházán (kb 35-40 km az út) eredetvizsgára és az okmány irodába (átiratásra)
Muszáj az autóval mennen az eredet vizsga végett, de fosok, mert nem tudom milyen következményekkel járhat. Köszönöm a segítséget!
Az Adásvételi aláírásakor (ha te másként nem rendelkeztél) automatikusan vissza került a forgalomba.
Tehát nincs kivonva.
De bizti legyen rajta.
4es ez nem igaz. ameddig kormányablakban át nem íratod, addig nem fog visszakerülni a forgalomba az autó.
eredetvizsgára kizárólag úgy tudod addig elvinni, ha kérsz útvonalengedélyt, vagy hát viszed tréleren...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!