Nissan Almera vagy Peugeot 406?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm nem tud dönteni és gondoltam itt kérek segítséget, hogy ki melyiket választaná. Az Almera 13,14 éves lenne, a Peugeot tán 1 évvel idősebb. Mind a két autó 4 ajtós lenne és benzinesek. Nekem személy szerint inkább az Almerahoz húz közelebb a szívem, de kíváncsi vagyok mások véleményére.2020. ápr. 14. 18:00
11/14 anonim válasza:
A 207-es meg a több, mint 20 éves dizájnu 206-os felfújt változata. Tudom, mert olyanom van. Azon sem értem, mit "esznek" annyira a nők.
12/14 anonim válasza:
Én a Nissant ajanlanám, Peugeot-ok elektronikája elég gyér.
13/14 Darky78 válasza:
Megbízhatóságra talán a NIssan, de kényelem szempontjából össze sem hasonlítható a 406 javára. Ezenfelül számít a motor is, mert Almérából az 1,5 szerintem elég halovány, ellenben a 406-ból akad akár 3000-es V6 is. Számít a felszereltség is, a kurblis ablakemelőtöl a majdnem fullextráig terjed a skála. Mivel 15-20 éves kocsikról beszélünk, az állapot fog dönteni valószínűleg. És mindenképp érdemes mindkettőt kipróbálni, mielőtt megjön a végleges döntés :)
14/14 anonim válasza:
Én a 406-ost mondanám, az Almera azért elég rohadós, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!