Simson S51. Mit tegyek?
Simson S51. Tábori Tuning által felújított főtengely, Koyo C4 csapágyak. Ismételten lóg a főtengely. Szeretnék venni egy újat, viszont nem tudom, hogy cseréljek-e vele együtt lendkereket. (a blokk is csörög) abban se vagyok biztos, hogy a lógás miatt adja a csörgő hangot, gyanakodtam a kuplungkosárra is. Tehát, kérdések:
1. Ha veszek új főtengelyt, akkor a későbbiekben érkező 60/4 hengerhez melyik lenne jobb? Erősített MZA 70-es főtengely, vagy egy tuning felirattal ellátott 51-es MZA?
2. A lendkerék előtudja idézni azt, hogy elkezd lógni a főtengely csapágy?
3. Kuplung kosarat megérné cserélnem?
én már vettem volna bontóból vagy blokkot, vagy komplett szimót. Kizárt, hogy mellényúlj.
Ez már túl sok probléma, hogy megérje állandóan javítani.
Szerintem.
Hali. 1: 60-as hengerhez nem jó a 70-es főtengely,mert könnyített a nagyobb dugattyúhoz.
2: A kiegyensúlyozatlan,görbe lendkerék hamar "csapágyassá" teszi a mocit.(Én is jártam így!)
3: Kuplungkosarat csak akkor kell cserélni,ha a fogai kopottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!