Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson motor miért nem indul?

Simson motor miért nem indul?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy simson s51n motorom (azt hiszem n, nincs rajta index, nincs benne akkumulátor), régebben használtam időszakosan aztán pár éve megállt és nem foglalkoztam vele, azonban most gondoltam jó lenne megjavítani. Szikra van, benzin van, a karbi kitisztitva, de mégsem indul. A generátorban a pöcök sincs elcsúszva tehát azt gondolnám jókor szikrázik a gyertya. Mi lehet a probléma? (A lámpák kiégnek valamiért, feltételezem a feszültség szabályozással lehet valami probléma)

2020. ápr. 12. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A hengerbe öntsél 1 kis benzint és nèzd meg robbant e.
2020. ápr. 12. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
17%
Nem lehet, hogy 6V-os, és te 12-es akksit raktál bele?
2020. ápr. 12. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

" tehát azt gondolnám jókor szikrázik a gyertya"

NA ez az ami nem úgy működik, hogy azt hiszed.

2020. ápr. 12. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Előgyújtást normálisan be kellene állítani első körben. Akksi tök mindegy milyen van benne, semmi köze a gyújtáshoz, világításhoz. Egy új gyertyát érdemes belerakni (NGK B8HS, Brisk N14C). Utána próba.
2020. ápr. 13. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!