Lecseréltem az összes kereket nyárira átszereltem . Ez miert van?
Figyelt kérdés
Mentem vele egy 5 km ert csak ott fekeztem ahol kell.kicsit erőteljesebben megáltam megneztem a fektárcsákat de az elsők brutalis forróak mint a vasaló a hátsók is hasanlóan forróak. Ez normális forrósodás? Mentem vele ugyis hogy egy databig mellöztem az erös fekezest és ennyhe fekezessel álltam meg ugy nemvoltak forróak. A fekhatás jó! Furcsa problemara utaló zaj nincsen menetközben. Akkor jók a fékeim ez nirmalis ez a mértekü forrósodás az összes fektárcsán? A betetek jó az összes nemkopottak a tárcsák nemujak de nemis tűnnek rossznak. Akkor most ez jó igy?2020. ápr. 13. 15:10
11/13 veterán vas válasza:
Menj ki egy rallye versenyre éjjel. Nézd meg, hogy egy 5 km hosszúságú gyorsasági szakasz végén milyen féktárcsával érnek a célba. Nem csupán forrók, hanem vörösen izzanak.
12/13 anonim válasza:
Emeld fel, és tekerd meg a kerekeket kézzel , nem forog-e nehezen.
13/13 A kérdező kommentje:
Okés.
2020. ápr. 14. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!