Mazda 323F BG bal oldali ablaktörlőjén milyen célt szolgál az odarögzített fémdarab?
Figyelt kérdés
Egyes járműveken van, és teljesen véletlenszerűen. Nekem egy 1.6osom van de van akinek az 1.8asán van rajta, szóval nem típusspecifikus. 2 csavarral van rárögzítve egy fém lap a bal oldali ablaktörlő nyélre, mintha valami légterelés lenne, vagy nemtudom. Először azt hittem valami házi barkács súj az enyémen csak, de már láttam több gk-n is, volt akivel beszéltem, de ő sem tudta mi az!2020. ápr. 11. 19:13
1/2 anonim válasza:
Pedig legterelo, nagyobb sebessegnel az ablakhoz szoritja a lapatot.
2/2 A kérdező kommentje:
Érdekes megoldás, meg semmi más kocsin nem látni ilyet, legalábbis én még nem láttam, pedig van azért gyorsabb xd :D De akkor köszi a választ :)
2020. ápr. 13. 13:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!