Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW 1,9 TDI motorolaj cseppenés...

VW 1,9 TDI motorolaj cseppenés folyamatosan legalul a motor és a váltó között, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Kicserélték a főtengely szimeringet. Azután kevesebb mint egy hónapon belül a 2. szimeringet is.

Még mindig csepeg az olaj ugyanott.

Van valakinek bármi ötlete?

Nincs a kocsiban 150 ezer km

2020. ápr. 11. 10:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ezt mondom.

Ha màr a 3ikat rakják be és nem jó, akkor nagyon pancserek. Valamit nem vesznek észre. Az meg hogy márkaszerviz, semmit nem jelent. Sőtt...

Ha megnézed ezeket a szervizeket, általában van egy öreg aki vágja a témát, a többi meg kb segédmunkás akik évente cserélődnek a gyenge fizetés és a demotiváció miatt. Nem csoda hogy szarul végzik a dolgukat.

2020. ápr. 12. 07:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Biztos hogy valamit nem vettek észre, 100%
2020. ápr. 12. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:

#11-es kiválóan leírta a lényeget. Magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni.

Fluktuáció, segédmunkások, lutri.

2020. ápr. 12. 12:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Azt mondják a szervizből, hogy nem szimering probléma lehet, viszont az olajdekni tömítés is új, lövésem sincsen mi lehet a baj
2020. ápr. 25. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezek alapján, tételezzük fel, hogy sikerült jól beletenni a szimmeringet nekik, és nem csesztek el semmit, még lehet talán a főtengely kopása a szimmeringnél. Az akkor viszont sz**ás.
2020. ápr. 27. 21:59
 16/21 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam én is, a szerviz vezető ezt teljesen kizárta.

(Nincs az autómban 150 ezer km) Viszont az olajdekni tömítés is új, szóval a rejtély nem kicsi

2020. ápr. 27. 22:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez azoknak a "szervizeknek" rejtély, akik az elmúlt 20 évet kenyérsütéssel, és kovász dagasztással töltötték.

3 dolog.

- szimering

- tengely

- szimering "ház"

Nem atomfizika ez. A tengely bemarástól, ferdeségig ki is merült a tengely hibafeltárása.

A szimering ha méretpontos, és jó a forgásirány, akkor ez is letudva.

Esetleg a szimering fészke maradt vissza, amit megvizsgálni addig tart (első ízben), amíg ezzel a mondattal végzek.

2020. máj. 1. 09:02
 18/21 A kérdező kommentje:
Aki szétszedte kétszer, ott volt az orra előtt a probléma és nem vette észre
2020. máj. 1. 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Végső lehetőség az emberi mulasztás. A szimmeringet szakszerűtlenül beverték a helyére és megsérült. 2x is.
2020. máj. 1. 14:46
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy tették fel.

A youtuben láttam hogy egy tányér alakú speciális felnyomó szerkezettel nyomják fel a szimering házat

2020. máj. 3. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!