VW 1,9 TDI motorolaj cseppenés folyamatosan legalul a motor és a váltó között, mi lehet a baj?
Kicserélték a főtengely szimeringet. Azután kevesebb mint egy hónapon belül a 2. szimeringet is.
Még mindig csepeg az olaj ugyanott.
Van valakinek bármi ötlete?
Nincs a kocsiban 150 ezer km
A motorból vagy a váltóból is csepeghet.
Vagy esetleg fenntebbről folyik oda le.
Hfej tömítés nem szivárog egy kevésbé látható helyen?
Le kell mosni a motorblokkot, és utána megnézni honnan jön. Addig kicseréled fél autót, ha tippelgetsz.
Köszönöm
Nem váltó olaj
Az más, annak a szaga teljesen különbözik ettől még lehet különböztetni. Visszaviszem a kocsit
Nem hengerfej tömítés, nem tandem pumpa.
Többször le lett tisztítva fék tisztító sprayvel minden
De akkor pontosan megtudod határozni hogy honnan folyik?
Biztos hogy főtengely szimmering?
Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjj miért csepeg.
1. Sz@rul rakták be a szimmeringet (megsérült).
2. Méretileg azonos, de rossz forgásirányú szimmering került bele.
Ennyi.
Nem vagyok zseni az biztos.
Ez ahogy írtam a 3. szimering,az eredeti plusz még kettő, amit egy hónapon belül beletettek. Az olajdekni tömítés is új.
Ez egyébként Volkswagen Audi szakszerviz, ahol szerelték. Teljesen más szakmám van, nem tudom hogy mi a baj, de szerintem ők sem. Kíváncsiságból írtam ki a kérdést, hátha valaki ért ehhez a típushoz, bár a táv diagnosztika nyilván nem létezik ilyen esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!