Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik olajat raknátok bele?

Melyik olajat raknátok bele?

Figyelt kérdés

1.6 benzines Ford focus.

Motul vagy gyári Ford ?

Azt hallottam, hogy a Motul nagyon jó olajakat gyárt , de megéri a több pénzt kiadni rá, jobb-e annyival a gyári Fordnál , ha jobb ?

2020. ápr. 11. 01:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Bár nekem nem fordom van, hanem audi 1.9 pd motorral, de én azt mondom, hogy bátran rakd bele. Nekem a részecskeszűrő miatt 5w30 kell bele, és 10000 alatt egy deka olajat nem eszik. Pedig van benne 360xxx km....
2020. ápr. 11. 05:27
 2/3 anonim ***** válasza:
A motulra írtam :)
2020. ápr. 11. 05:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A gyári Ford meg nagy eséllyel Castrol. Igazából tök mindegy, tudja a gyártói teljesítményszintet, és legyen valamilyen ismert márka, a többi csak marketing meg mindenkinek a bizonyíthatatlan berögződése. Egy utcai motorba teljesen lényegtelen az ismert olajmárkák között vacillálni.
2020. ápr. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!