Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson kormány ütköző?

Simson kormány ütköző?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve történt, hogy olyat estem a motorommal hogy letörtem a kormányzár azon részét amibe belemegy a zártest, illetve az ütközőt is, ami behatárolja hogy meddig fordulhat a kormány. Azért kellene, mert új fényezést kap a motorom, és nem szeretném ha beleérne a teleszkóp és összekarcolná a tankot. Sajnos nem figyeltem meg amíg ép volt a váz, hogy mi ütközteti, ezért most nem tudok új gyártásába kezdeni. Valaki esetleg tudna egy képet küldeni, vagy esetleg pontos méreteket adni, hogy lemásolhassam azt? Köszönöm előre is!

2020. ápr. 9. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem egy simson csoportnál érdeklődsz?

Biztos van a facén is ilyen.

2020. ápr. 9. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:
tudtommal itt sem tilos a kérdezés, illetve már ott is feltettem a kérdést egyébként
2020. ápr. 10. 08:49
 3/4 S70E ***** válasza:
Hali.Jelenleg nincs a közelemben a mocim,14-től ráérek,ha az jó lesz.Lemérem és elküldöm a méreteit.
2020. ápr. 11. 11:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Rendben, nagyon szépen köszönöm előre is!
2020. ápr. 11. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!