Mennyibe kerül egy kormány ujra bőrözése és átalakítása?
Figyelt kérdés
SZiaszto érdekelne ez mennyibenlenne megterhelő anyagiakban ?2020. márc. 23. 18:14
1/7 anonim válasza:
nincs az a pénz amivel az Orbán-kormány távozásra bírható lenne
2/7 anonim válasza:
1500 forint ebayről az új bőr, ráragasztod kétoldalú ragastzóval és rávarrod. Egy-két órás procedúra.
3/7 anonim válasza:
Átalakítása?
Attól függ mi az átalakítás, ha titokban tartod, mit lehet mondani?
Ha gyémántberakás kell, az többe.
4/7 A kérdező kommentje:
hát golf 4 esnek szeretném a kormányát moderné átalakítani. az alját ugymond ki"kockásítani" + 10 óra 10percnél is egy kényelmesebb fogáspontot létrehozni
2020. márc. 23. 20:18
5/7 anonim válasza:
Nekem 19 ezer Ft volt egy sima fekete bőrrel 3 éve, Győrben.
6/7 anonim válasza:
Az újrabőrözés rendben van, de át nem farigcsáltatnám a gyári kormányomat.
2-3 éve 20.000Ft körüli árakról volt tudomásom. De a legtöbb újrabőrözött kormány nem tetszett. Valahogy nagyon pufók, vastag lett a fogása. Ordított róluk, hogy nem gyári. Sok helyen nem veszik le a régi bőrt, hanem csak rábőröznek. Így inkább vettem gyári makulátlan bontottat 30e-ért.
7/7 anonim válasza:
Én tavaly még 15000ért csináltattam.Sima fekete.Szolnok megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!