Miért ilyen csúnyák az új naked motorok?
Nekem nem annyira a külsővel van a bajom az új gépeknél.
A ktm 1290 super duke pl tetszik külsőre,a gen 4-es Z 1000 is tetszik,z80-900 már annyira nem.
Yamaha mt10 szerintem nem rossz,gsxs 1000 is nagyon bejon,bár kicsit lehetne jobb fejidom rajta.
Ami számomra jobban fáj hogy kezd mind elmenni abba az irányba hogy minden digitális kijelzésű.
Én szeretem a régi hagyományos fordulatszámmérőt,jó látnihogy jár a mutató.
illetve az sem tetszik hogy egyre mélyebben és egyre kisebb fejidom van,legtobbnél esély nincs egy kis plexire sem.
Nekem még gen2-es Z1000rem van,de el sem tudom képzelni mit csinálnék a kis plexim szélárnyéka nélkül 200 felett.
A másik nagyon rossz irány az hogy a motoroknak már lassan nincs segge.
Egy kis vékony párnás csonk van amire ülhet az utas.
Se nem kényelmes se nem ad biztonság érzetet neki.
Illetve esztétikailag is számomra negatívan hat.
Nekem a többség tetszik a naked motorok közül. Nekem a modern motorok
digitális műszere jobban bejön hogy mindent mutat rajta, meg a LED-es fényszórók, hátsó lámpák és indexek. Én amúgyis inkább a modern max pár éves használt motorok közül választanék, mint a 10-20 éves motorok közül. Szeretem a modern dolgokat, bár az újabb A2-es motoroknak a hangja olyan tűrhető szinten van, ezeken csak egy sport kipufogó tud javítani (akrapovic, sc project stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!