Mennyire gáz ha az autó alól kilóg 2 esetleg 3 centit a kerék?
Teljesen gyári autó, tehát nem ilyen tunerjózskás ültetett passat, hanem egy suzuki. Vettem jó áron felniket, csak kicsit szélesebbek mint a gyári, valamint a gyári 175 széles gumik helyett 195 szélesek vannak a felnin. Ezt akarom felrakni. Fel is próbáltam, de jó 2 centit kilóg a sárvédő ívtől számítva. Műszakira ezzel a felnivel nem jó ötlet szerintem. De műszakira úgy is télen megy téli kerekekkel. Rendőr mennyire szokott foglalkozni ilyesmivel?
Ránézésre amúgy elég brutális az autó alatt, a szélessége miatt. Átmérőbe nem nagy. 14 es gyári helyett 15 ös felnik. Csak a gyári 5.5 col szélesség helyett 7 col.
Hat rendor ne lassa, mert kiszed a forgalombol seperc alatt. A gumi nem loghat ki a kasztnibol, egyaltalan.
Egyebkent amugy valtomeretet szamoltal? Kanyarodaskor nem er bele a karosszeriaba? Brutalisan nagy a kulonbseg (marmint az 5.5 vs. 7 col), a menetstabilitassal meg kanyarstabilitassal lesznek am bajok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!