Mely nyitható tetejű autók tetszenek nektek, melyek nem a német négyesből, és nem is a franciáktól jön? Vagyis amik szebbek, mint a tucat formatervű kommersz kabriók.
Figyelt kérdés
Nyugi, ez csak ízlés-kérdés, nem felhívás vásárlásra!#szép #extrém #kabrió #látvány #hangulatos #formaterv #figyelemfelkeltő #markáns #Cabriolet #nyitható tető
2020. ápr. 3. 15:00
11/13 A kérdező kommentje:
A kérdésre, ha kérhetem. Csak a kérdésre!
(Egyébként nem ízlés. Vagy formás egy autó, vagy formátlan. Ez utóbbi egyenlő unalom.
Kifejezetten kitértem rá, hogy unalmas kabriókat ne írjon senki.
Lehet, hogy azok pár embernek megfelelnek, ez legyen az ő dolguk, ez engem nem érdekel.
Viszont én nem szeretem azon tárgyakat, melyek formátlanok. Nem érzem közöttük sehogy sem magam. Pontosan emiatt nem kérem őket.)
2020. ápr. 4. 15:08
12/13 A kérdező kommentje:
Mindegy, elfogadhatatlanul kevés válasz érkezett csak, emiatt nincs értelme többet visszanéznem ide, törlöm a kérdést a listámból.
2020. ápr. 4. 15:12
13/13 anonim válasza:
Ne, megfutamodott a gyáva.
Pont mire elkészült a popcorn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!