Az autóm alja eléggé ki volt rohadva, kihegesztették,1 küszöböt,1 sárvédőt és a hattyúnyakat kicserélték,8 nap alatt készült el, maszek srác csinálta, nem sok érte a 125ezer forint?
Figyelt kérdés
A srác azt mondta, hogy a 125-ben benne van az anyag és a munkadíj is. Én kicsit sokallom, bár nem értek az ilyenekhez, hogy mi mennyibe kerül. Ja és a kocsi Wartburg 1,3-as. Motorikusan jó, csak az alja ment már szét az idők alatt. Muszáj volt kihegeszteni, mert nem biztos, hogy a következő forgalmit megérte volna, a srác most azt mondta ahogy ő megcsinálta így még 6-8 évet simán átmegy a forgalmikon. Ez csak mellékes, engem csak az ár érdekel, hogy valóban lehet e ennyi vagy megpróbáljak alkudozni? Még egy festés sem ártana rá, de ezek után asszem arra már nincs keretem.2010. júl. 26. 16:26
11/14 anonim válasza:
1972-es lehet, hogy garázsban pihent 20 évet, vagy évente alvázvédőzték. Sohasem járt sózott úton.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát az enyém 1-2 évet az udvaron pihent. Öregem már nem vezethette, nekem meg tavaly óta volt rá szükségem és így került elő. Széltől nagy viharoktól védve volt, mert szinte körbe volt dobozolva. Hát ez 89-es évjárat, és már fater sem az első tulaja neki. Gondoltam rendbe hozom mert mégiscsak négyütemű, de azért ez az ár... :(
2010. júl. 27. 04:23
13/14 anonim válasza:
MICSODA???Az anyag olyan 15-20ezer(erősen túlzok) munka MAX! 2nap.Az egészért ha 40ezret kér akkor is vastagon fog a ceruzája! Ha nem mond árat ne hagyd ott! Nem is akartál ennyit rászánni gondolom. Ráadásul ennyiért egy egész autót kapsz donornak...Kérj róla számlát és irány a fogyasztóvédelem.
14/14 A kérdező kommentje:
Már eltelt pár év de most unalmamban visszataláltam ide. Valóban az alváz nagy része lett kihegesztve, a bal első ülések alatt, hátsó ülés alatt, azok új merevítőket és tartókat is kaptak, az egyik B oszlopot kellett megerősíteni (a régit egyszerűen kilehetett rúgni), új küszöbök, új hattyúnyak (az eredeti már a mállás szélén volt), ez az autó 2 éven át hóban, fagyban, esőben kint volt, ami sajnos csak alulról látszott. Fékcsövek, benzincsövek, kábelek, kipudob, karbi, meg még rengeteg apró dolog új benne. Műszakin szinte gond nélkül átment. Tavaly autós találkozón azt mondták, 200-250ezret megér, és aki komolyan ért hozzá annak meg is ér ennyit. De most már nem adom el, számomra nincs értéke, illetve eszmei. Remélem még sokáig megmarad. Ánnyí. :)
2012. máj. 3. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!