Hol lehet driftelni Magyarországon?

Azt nem értem, hogy kik pontoznak le egzakt módon megválaszolható kérdésre helyes válaszokat.
Legálisan drifftelésre használható pálya nincs hazánkban egy sem. Ez nem tetszik-nem tetszik.
Ha az lenne a kérdés, hol van rá alkalmas hely, akkor más lenne a helyzet. Ha a jogszabályok mellékesek, akkor akár áruházi parkoló is.
A kérdés kifejezetten ilyen célra épült pályákat firtat. Azért vannak… nincsenek ilyenek akkor sem, ha fejre áltok, gutaütést kaptak stb.

(Tudom, hogy az álltok két el, csak így sikerült).
Kultúráról meg ne beszéljen nekem senki!

D. Brasco nevű felhasználó!
A kedvedért: a kérdésben ilyen célra épített pálya áll a kérdésben. F1 versenyek is vannak, még sincs civileknek épített akármelyik formulának megfelelő pálya, ahol hobbiból lehet száguldozni.

Ohh tényleg 14-es......tényleg?!?!
Akkor javaslom majd látogass ki pl Máriapócson a Rabócsiring nyílt napjaira amikor utcai autóval mehetsz fel veretni a pályára stb stb........osztjátok itt az észt b+ ,hogy ilyen nincs,azt közben nem is egy ilyen létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!