Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet driftelni Magyarorsz...

Hol lehet driftelni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Léteznek itthon olyan pályák amik azért vannak, hogy ki lehessen menni, és hajtani neki az autót? Vagy akár driftelni megtanulni? Van egyáltalán ennek itthon bármiféle kultúrája? Vagy ezek az autó dolgok nem olyan népszerűek itthon, mint például az USAban vagy Japánban ahol vannak ilyen autós találkozók?
2020. márc. 25. 02:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Este egy bevásárlóközpont parkolója megfelel erre a célra
2020. márc. 25. 04:50
 2/16 anonim ***** válasza:
27%

Nincsenek. A parkolók lehet, hogy alkalmasak, de nem ilyen célra lettek kialakítva, és ott szabálysértés. Tilos.

Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy a versenypályákon (Hungaroring, Rábaring) alkalmanként van rá lehetőség.

2020. márc. 25. 06:06
 3/16 anonim ***** válasza:
22%
Közforgalomtól elzárt magánterületen, a terület tulajdonosának engedélyével.
2020. márc. 25. 06:10
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a driftelés?
2020. márc. 25. 06:17
 5/16 D. Brasco ***** válasza:
61%
Van egy csomo kisebb pálya az orszagban ahol nagyon komoly driftversenyek is szoktak lenni....mariapócs meg társai....
2020. márc. 25. 06:25
 6/16 A kérdező kommentje:
És ezeken a helyeken akkor lehet versenyen kívül is menni? Szóval kifizetem a pályadíjat aztán csapatom a dolgot... Egyébként erre tényleg nincsen igény? Miért ilyen alacsony ez az autós kultúra Magyarországon?
2020. márc. 25. 21:32
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
A driftelés autós kultúra? Nem tudtam. Szerintem csak idióták szórakozása.
2020. márc. 25. 22:51
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerencsére a legtöbb versenypályán nem engedik, mivel nem épp jótékony az a sok beleragadt gumimaradék az aszfaltban.
2020. márc. 26. 02:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azokra a pályákra vagyok kíváncsi ahol ilyet nem lehet, hanem arra ahol lehet :)))
2020. márc. 27. 00:43
 10/16 anonim ***** válasza:
17%

Na akkor ezt is lehet nullázni:

NEM LÉTEZIK ILYEN PÁLYA. Nincs, nem van. Sem ingyenesen, sem díjfizetés ellenében.

2020. márc. 27. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!