A Taxi 3 Peugeot 406 a valóságban is lealázná a zsaruk Mitsubisi-jét?
A két kocsi legerősebb szériaváltozatának paramétereit alapul véve.
http://www.youtube.com/watch?v=515eIQnhPLI
Előbb égne le benne az összes vezeték és elektromos alkatrész egyszerre mint ahogy rálépnél a gázpedálra.
De ha mégis elindulnál vele garantáltan úgy leülne azonnal a hátulja hogy nem látnád az utat, azt hinnéd már a felszállópályán emelkedsz vele...
Az újságok kamuznak abbaa filmben gyakorlatilag semmi sem igazi..
Még a hangok is trükkök..
Franciák max sajtot tudnak gyártani, de kocsit nem..
A Citroen Gt is oylan lett mint egy lapostetű ami lenyelt egy kombányt..
:D Esélye se lenne a kis pözsónak:) Régebbel a jútúbon láttam egy videót, ahol gyorsulgatnak vmi ritka 406-ossal, meg egy sti-vel asszem... a 406-os íppenhogy ott tudta hagyni a többszázezresen legyártott gondolom széthajtott sti-t... a 406-osból emg jó ha van a világon 5000 db :)
Lehet, hogy egy esetleges gyorsulásnál mint a videón is (repülőrajtból) a 406os ott tudná hagyni, mert ugye 4 kerék meghajtás vs 2kerék... álló rajtból viszont esélytelen:)
Nameg a tankcsapda is megmondta... " Az egyenes végén jönnek a kanyarok"
Namost az evo és impreza alatt van egy futómű, nemhiába a rallysport két lejgjobban kedvelt autója... a Peugeot meg nem a kemény sportos futóműveiről hírhedt:)
Szerintem esélye sincs a Peugeotnak...
Elöző vagyok...
Jah és amúgy a Westend parkolójában szokott állni vmi coupé 406-os egy fiatal gyerek szokott vele rohangálni... jól néz ki bár akkoris ink egy evo:)
Nos egy 406 1.8 L vagy alap motor 186 km/h végsebesség
és 406 2001-es 2.2 turbó motor 216 km/h végsebeség
Mitsubishi Lancer alap motorral 210-220 km/h végsebesség
Mitsubishi Lancer Rs motorral 250-260 km/h (2001 Mitsubitshik)
Most Döntsétek el a Pözsó vagy a Mitsu Lanci
Nekem a Mitsubishi kéne :)
Elozo vagyok a francia filmek csupán trukkok lehetnek ment a peugeot 200-zal aztán úgy csinálták meg mint hogy az 300 felett ment volna ekkora sebeségnél a kapota lerepul,a kerekek kitornek...mármint a peugeotnál + a nitró egy peugeotban :D hát nemtom de ha nitrózna akkor szétesne az egész autó
(gondolom azért csinálták hogy lássuk milyen jó a Peugeot,és tobben vegyék) Gondolom.......
szoval a lanceroknak nemlenne semmi esejuk a taxi 406 ellen.... :D ennyi
The 406 saloon was featured in the French Taxi movie series. In Taxi the 406 has a modified 3.0 V6 capable of tremendous speed and a pop-out front and rear spoiler. Taxi 2 featured the facelifted 406 which also had pop-out spoilers and wings to aid aerial movement, such as when the car "jumps" over French army tanks trying to block its escape. In the movie it is capable of reaching a top speed of 306 km/h (190 mph)
Esélye sem lenne a Peugeot-nak!
Ha az abszolút csúcsmodelleket nézzük a valóságban:
Peugeot 406 3.0 V6 24V, 5-ös kézi váltóval :
207 lóerő
0-100 km/h: 8.1 másodperc
Max: 240 km/h
Mitsubishi Lancer Evo VII MR FQ-400 (csak Angliában kapható) :
411 lóerő
0-100 km/h: 3.5 másodperc
Max: 282 km/h
De ha a "mezeibb" Evo VII-et nézzük, ami majdnem minden országban kapható, a Peugeot akkor is elvérezne vele szemben! :
280 lóerő
0-100 km/h: 5.2 másodperc
Max: 250 km/h
Ezek persze a standard szériamodellek adatai, tuningolva viszont ki tudja, lehet akár a Peugeot is gyorsabb, de Te ugye a szériát kérdezted, így a válasz egyértelműen nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!