Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok a ködlámpa...

Mit gondoltok a ködlámpa épített nappali menetfényről?

Figyelt kérdés

Az autómmal nemrég ütköztem egy vaddal, alacsony sebességgel.

Az állatnak nem lett baj, látszólag az autónak sem.

Viszont, tegnap észrevettem, hogy az egyik ködlámpa "eltűnt".

Ezért, arra gondoltam, ha már hozzá kell nyúlni, akkor legyen egy kicsit feljavítva.

Főleg az Osramnak vannak olyan ködlámpái, amik nappali menetfényt is tudnak.

Kép róla:

[link]

A gyári ködlámpa helyére építik be, viszont nem kell fűrészelgetni.

Szerintem, kifejezetten igényes.

Sokkal jobb megoldás, mint a "csík" jellegű nappali menetfény, ott nagyon látszik,hogy nem illik az autóra, mivel nem lett beletervezve.

Viszont, a ködlámpás megoldásnál, olyan, mintha gyári lenne.

2020. márc. 18. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
HA benne van az "e" jelzés, tehát a szabályoknak megfelel, én minden további nélkül beépíteném. Szerintem is jobb és igényesebb, mint az utólagos felszerelésűek.
2020. márc. 18. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jók. Ha nem lenne a COVID-19 vírus miatt zárva a Lumenet bemutatóterme, meg is tudnád nézni élőben. Brutális fénye van a ködlámpának és a nappali menetfénynek is.

A legelső (és egyben legdrágább) modelljük még (indexre kötve) kanyarfény funkciót is tudott: a ködlámpa sokkal többet világít oldalra, mint a tompított, ha be van kapcsolva a tompított, indexelésre kapcsolja az adott oldali ködlámpát.

2020. márc. 18. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!