10 év állás alatt tönkre tud menni a tirisztor egy 210-es babettán?
Figyelt kérdés
Nem ad szikrát. Egyetlen egyszer áthúzott egy ütem alatt utána semmi. Gyakorlatilag új a motor. Az órájában 72km van. Megvan az eredeti cseh Pál gyertyája amivel nem használták rajta van még a védő műanyag burkolat eredeti papír dobozába.
Eredeti szerszámkészlettel. Miért nem adhat szikrát? Próbáltam már másik trafóval de másikkal sem adott szikrát. A tirisztoron a kapcsolati pontokat megcsiszoltam, mellette van 2 vezeték azt is megtakarítottam mi lehet a gond?
2020. márc. 15. 09:17
1/1 anonim válasza:
az enyém pont ugyanezt csinálta, de úgy, hogy napokig nem adott szikrát, aztán két napig ment, aztán újból leállt.
Eladtam, az új tulaj komplett gyújtást vett.
A kérdésedre válaszolva a tirisztor nem megy tönkre..valami más lehet, de nem tudom mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!