Keeway az egyik legjobb márka a motor piacon, ugye?
Inkább ráköltenék a 96-os yamaha jog-omra 200eft ot mint ,hogy vegyek egy kewayt,motowel-t,vagy hasonló ismeretlen márkát.
Egyszer venni akartam kérdeztem,hogy évek múlva is tudnak alkatrészt biztositani?
Azt mondták 3évig válalják az alkatrész beszerzést hozzá.
Pedig ez a keeway meg kimco elég ismert .
A többi kinai szart a legelső hiba után eldobhatod,mert a világba nincs hozzá alkatrész.
"ingyé" te paraszt..INGYEN
Mellesleg azt fogják mondani a te hibádból ment tönkre és fizetni fogsz :)
de ingyé jobban hangzik há nem csajjeee????
Viszont másik írhatnak arcocskákat :S :O :_:
Stb ,akkor én is írhatok szabad stílusban.
Legyen itt egy értelmes komment is a sok szutykolás közt...
Szóval a Keeway koránt sem a legjobb, csak egy középkategória. Személy szerint nekem is Keeway-em van. Olcsón vettem, használtan, de nem leharcoltan. Tény, hogy nem megy úgy mint egy Aprilia, de arra bőven jó, hogy napi szinten elhurcoljon melóba.
Ha jaszkarizni akarsz, halgass a korábbi hozzászólókra, vegyél agyontuningolt Malagutit vagy Apriliát drágáért, aztán költs rá még jó sokat, mert már a lelke is kopott egy 10 éves darabnak.
Megfelelő karbantartás mellett egy Keeway is jó eséllyel elfut 8-10 évet.
Magam részéről nem vennék 4-5 évnél öregebb gépet, mert ahogy szó volt róla, ez-az simány legyorsulja x-y-t. Aztán meg is köszöni a motor a folyamatos 10-12000-es fordulatot.
50es köszörű amúgy sem gyorsulásra való. Pláne a 12-14"-os kerekeikkel a mai magyar "utakon" 50 felett kész életveszély. Annyit meg a Keewayem is kényelmesen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!