Melyik 1,9 Tdi márka a legjobb?
Az alu szelepfedeles (ALH, ALU, stb. motorkódú). Nekem 1Z-s van, ez is TDI, de még lemez szelepfedeles, de semmi gond vele, pedig full projectes..ezek nagyon eltalált kontstrukciók.
Milyen autót keresel?
Kösz! Ezt nem tudtam!
Most néztem a neten is.
Akkor sima TDI-et már nem gyártanak, csak PDTDI-et?
És PD zabálja is az olajat...
Egyébként már PD-t sem gyártanak, a VW konszern is áttért a Common Rail-re (bár kicsit lemaradva); VW-nél: CDTDI
A PD is zabálja az olajat? A TDI is?
Valaki eddig háttal ült a moziban, ugyanis az én TDI-m 16 évesen egészen minimális olajfogyasztást produkál 10.000km alatt, azt is csak az olaj életének vége felé (8.000-10.000km között).
Egyébként CRTDI a VW-nél a common-rail diesel motorok jelölése, a CDTDI az Opel (Fiat) cucca.
Bocsi, a CDTDI miatt is, meg a PDTDI "IS" zabálja miatt is :)
Szóval a PDTDI zabálja. A TDI mondhatni, hogy egyáltalán nem, nekem is ilyen van és imádom ezt a motort, csak ajánlani tudom...Ez az első (és egyenlőre az utolsó) jól megalkotott dízelmotor, ez előtt a régi dízeleket is utáltam és az ez után jövők sem érnek sz@rt sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!