Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jövőre szeretnék egy autót...

Jövőre szeretnék egy autót venni.450-500 ezer forintom lesz max. Milyet ajánlanátok? Hány éveset érdemes venni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 14:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

renault megane

opel astra f

én ezeket ajánlanám.

2010. júl. 25. 14:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Az átíratás kb mennyibe kerül?
2010. júl. 25. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:

Renault-t soha! Szar francia autó.

Opel az ok! DE 500 ftból már omegát is vehetsz vagy vectrát f astra helyett...

2010. júl. 25. 15:33
 4/16 anonim ***** válasza:
elnézést, 500.000 ft-ból*
2010. júl. 25. 15:33
 5/16 anonim ***** válasza:
nem szar! 70e körül van mindennel 1ütt ( köbcenititől is függ aszem)
2010. júl. 25. 15:44
 6/16 anonim ***** válasza:
25%

Öcsém is ebben a helyzetben van... ő biztos megfogadja az én tanácsom/ elméletem...

Az pedig az, hogy ebben a mai világban amíg nincs szükségem autóra, gondolok itt arra, h munkába kell majd járnom, és nem tudok ténylegesen úgy fentartani egy autót, h még utána az életre is maradjon pénz addig nem kell...:P

Jó, vmilyen szinten énis lennék úgy, mint sok ismerős, h anyuapu emgveszi neki a kocsit emg tankolják fizetik... v a srác keres vmennyit és azt midn a kocsira meg cigire bulira költi... Csak azért gondolkodj el h neked valójában minek autó?:D

Ébn vettem magamnak egy 125-ös motort... évi fentartása kb 15000 ft... + a benzin, ami tizede egy autójénak... Ha pedig rossz az idő v vmi elkérem a szüleimét... És nem kell havi 100-0t költenem biztosításra mint az ismerősnek...:D Sztem teis gondolkozz el rajta ;)

19/f

2010. júl. 25. 15:46
 7/16 anonim ***** válasza:
és télen? azért egy 125ös is eszik 4 -5 litert... és ha nincs rá jogsija? ...
2010. júl. 25. 15:51
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

15:33-as vagyok.

Én már nem merek írni semmit, mert az előbb is szánalmasnak neveztek... Csak a sok hülye barom állatnak elkelene menni megnézni, hogy francia autókkal vannak tele az autószervizek. Most ezt csak úgy írtam... Nem a renault megan-osnak írtam..

2010. júl. 25. 16:12
 9/16 A kérdező kommentje:

Azért szeretnék, mert jövőre végzek az egyetemen. Jogosítványom már 5 éve van. Idei munkából, ösztöndíjból már van 300ezer félretéve. 1 év alatt tudnék még gyűjteni.

Úgy nem szeretnék autót venni, hogy anyuék gondja legyen.

Már nézegettem, hogy mik vannak ennyiért.

Találtam Toyotát, Suzukit, Opelt, Fiat Puntot, Ford, Chevrolet, Peugeot, Kia.

Ezekről mik a vélemények?

2010. júl. 25. 17:01
 10/16 A kérdező kommentje:

Azt még elfelejtettem, hogy munkát itt helybe nem biztos, hogy kapok, és esetleg tömegközlekedéssel dupla idő lenne, mint autóval. Ezért gondoltam rá.

Ha veszek autót, azt én akarok eltartani, biztosítás, benzin, minden..

2010. júl. 25. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!