Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Golf 5 1.9pdtdi vagy Polo...

VW Golf 5 1.9pdtdi vagy Polo 1.4pdtdi?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok a golfhoz húz valójában a szívem viszont az ugyan ilyen évjáratú polokhoz jelentősen olcsóbban hozzá lehet jutni gondolom azért mert azok csak 1.4esek.

A lényeg az hogy én nem vagyok autóversenyző nem érdekel hogyan húz mennyire gyors szóval ezt hagyjuk.Ami érdekel az hogy mennyire problémás egy 1.4es tdi motor mert azt tudom hogy az 1.9et nagyon eltalálták.

2020. márc. 13. 00:28
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Az 1.4 TDI 3 hengeres. Ez tulajdonképpen az 1.9 TDI egy hengerrel kevesebbel, szóval ez is egy ugyanolyan jó motor.
2020. márc. 13. 01:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt te csak hiszed, hogy ugyanaz a 2 motor minusz 1 hengerrel!
2020. márc. 13. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:

szerencsére nem csak én hiszem..

[link]

2020. márc. 13. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Jesszusom! Majd pont az agyhalott göblyös majom fogja megmondani a tutit! A mesterkurzuson mikor kijelentette hogy az eltömődött légszűrő csökkenti a fogyasztást, még a Novoth Tibi is fogta fejét.

Inkább lettél volna a győri motorgyárban mikor bemutatták az 1.4 pd-t. Köze nem volt a régi 1.9hez.

2020. márc. 14. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!