Ez rejtett hibának számít? Többi lent.
Renault autót vásároltam január 4-én eredetvizsgán nem akart indulni de kb 3x-ra beindult gondoltuk biztos én vagyok béna mint friss jogsis , de nem ekkor elvittek egy saját átvizsgálásra nem találtak semmi hibát. Majd mégegyszer produkálta lealtunk nem indult bikazas után beindult elvitték újból márka szervizbe. Ekkor sem találtak okot, hogy miért csinálja majd január 24en került 3x-ra szervizbe mivel egyáltalán nem indult sehogyan azóta sem láttam az autót. Most hívtak mik a gondjai:
- Delphi nagynyomású
-szivattyú
- befecskendező szelep 4db
-szűrő ( üzemanyag nyilván ez normális)
A fent említett gondok orvoslása közel 500.000.-
Ilyenkor ki fizet ? Ezek nálam is tönkre mehettek az idő alatt amíg kb 200km használtam össz-vissz az autót (miskolcról-debrecenbe jöttünk haza ez a legnagyobb útja)
Köszönöm a válaszokat!
Egy kétségbe esett vásárló:(
Itt max. árleszállítás játszhat.
Egy 2002-es kiadású dízel értéke kb. a fennt említett 500 000 ft.
Egyrészt megnézném, hogyan tudnád kényszeríteni az eladót, hogy az autó értékében, pláne új alkatrészekkel javítsa az autót, másrészt egy per is sok időd, pénzed vinné el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!