Yamaha yzf r125 vagy Yamaha MT 125?
Sziasztok.
Azon vaccilálok hogy melyik motort válasszam.
180cm magas vagyok. Apukám szerint a Yamaha yzf r125 az nem lenne jó választás kényelem szempontjából főleg egy ilyen magas embernek mint én. De nekem ettől függetlenül ez felé húz a szívem.
A Yamaha Mt 125-el az a problémám hogy gyárilag kevesebb a végsebessége és hogy mivel naked bike ezért ugye nincsen plexije.
Szerintetek kénylemetlen lenne nekem a Yamaha yzf r125? Ti melyiket választanátok? Miért?
Yzf, az kell neked,,miért?
azért mert az tetszik meked és kész..
Köszönöm a válaszokat.
És szerintetek olyan 1-2 óra motorozás után nagyon fájna tőle a hásóm? (mert a mostani motorom is egy naked bike es azon nem tul kényelmes az ülés egy 1 orás túra után
Neked pl,nem tudni mennyire kényelmetlen,azt mindenki akkor tudja meg ha kipróbálja,
178 cm vagyok,Kawa zx10r motorom van,heti 2x járok Miskolc-Bp-Miskolc,egszer állok meg egy cigire,nekem annyira nem kényelmetlen.
De egy Tdm en,biztos job konfort érzet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!