Szerintetek Honda CBR 125R vagy Honda CBF 125 vagy egy Yamaha YZF R125 lenne jobb választás?
El kell menni egy kereskedésre és fel kell ülni mind a háromra, akkor kiderül melyik a számodra leginkább megfelelő. A próba dönt, nem a katalógusadatok.
Én a CBF-re voksolnék, mert az nem annyira "ráfekvős", e miatt valszeg az elején könnyebb lesz vele.
Ez a 3 sok szempontból nagyon hasonló, szinte csak üléshelyzetben meg kinézetben van különbség. Ha egyik sokkal jobban tetszik, mint a másik kettő, vedd azt. Ha fontosabb a kényelem, akkor CBF.
A lányokat abszolút hidegen hagyja az esetek 99%-ában. Annyit látnak, hogy 2 kereke van meg milyen színű. Felőlük MZ is lehetne. A párom 4 év alatti beszédjeim alatt tudta lassan megtanulni megkülönböztetni a motorokat szo-szo egymástól. Pedig sokat motoroztunk együtt, sokezer km 3 motorral. Mostanra már egész ügyes, tudja mi az a boxer, 1 henger, álló, soros, V, túra, sport, stb.
"A lányokat abszolút hidegen hagyja az esetek 99%-ában. "
Arra nem gondoltál, hogy esetleg a kérdező nőnemű? :D
Fu bakker tényleg :D Azt hittem, megint egy sportmotorral jampiskodni akaró tinédzser srác, és így érti, hogy "lányoknak melyik lenne megfelelőbb".
Totál félrement az infó, bocsika. Álmos vagyok.
#4: Semmi baj, megértem. Sok csaj csak a külsőt nézi egy motorban.XD
Én viszont próbálok minél többet megtudni róluk
A többieknek pedig köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!