A jogosítványomat tudom így pótolni?
Figyelt kérdés
Egy hete értelmetlen megállított egy rendőr. Esett már meg, mert a városomban eléggé kötekedőek a zsaruk. Mondom sebaj, kifizetem, mint mindig, de az eredmény végül az lett, hogy elvették a jogosítványomat, és úgy látszik nem is fogom visszakapni.
Azon gondolkodtam, hogy fogom magam, beiratkozok egy oktatásra, leteszem a vizsgám, és kapok egy új jogsit. Az előzőt meg hagyom, hogy elrohadjon a törvény mély fiókjában.
Mi a véleményetek erről, valaki csinálta már?
2020. márc. 11. 10:49
2/18 anonim válasza:
Mit csináltál? Ha elvették akkor nyilván kapsz egy komolyabb büntit és eltiltanak a vezetéstől X időre. Addig semmit nem tehetsz.
3/18 anonim válasza:
Ha helyben elvették a jogosítványodat, akkor annak komoly oka volt. Pl. ittas vezetés, bódult állapot. A rendőrség nem döntéshozó, az egy hosszabb folyamat, amiben eldöntik indokolt volt-e elvétele és milyen következménye lesz. A plasztik lapocskában csak testet ölt az engedélyed, nem azon múlik a dolog. Ha véglegesen, ha ideiglenesen eltiltanak a vezetéstől, akkor a te személyed került tiltólistára, nem a műanyag lapocska.
4/18 D. Brasco válasza:
Ó hogyne Imike....ez már csak így müködik..........egyebkent a kötekedős rendőr sem veszi el "csak úgy" a jogsit,szóval kiszinezhetnéd a történetet mert ez igy nagyon ócska egy sztori.....
5/18 anonim válasza:
Na ja, mert csak úgy elveszi a kötekedő rendőr a jogsit, biztos nagyon helyesen tette.
6/18 anonim válasza:
Mi miatt vette el?
Amúgy ha be is iratkozol, a rendszer azonnal ki fogja dobni az iskolának hogy amúgy van már jogsid, és el vagy tiltva a vezetéstől.
7/18 anonim válasza:
Nem a plasztik kártyát vettek el (pl illetve persze azt is de az csak jelkép) hanem magát az engedélyt, hogy vezethess. Neked nem engedélyezett a vezetés.
8/18 anonim válasza:
7-es válasza nagyon hasznos! Kérlek, kérdező, fogadd meg! Akkor még börtönbe is csuknak. Addig is biztonságban vagyunk tőled.
9/18 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy csináltass hamis jogsit. Nincs mitől félnie, ez sose derül ki (:
10/18 anonim válasza:
Persze, csak előtte csinálj egy másik személyazonosságot magadnak, a régi meg mehet a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!