Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lett kemény a gázpedál?

Mitől lett kemény a gázpedál?

Figyelt kérdés

Nem rég hoztam haza a kocsimat.

Szerelőnél volt, mivel át nézettük meg műszakira vitte. Amikor beültem akkor ugye azonnal nem vettem észre. Azt hittem a gumi szőnyeg végett (jártam így vele). De nem attól. Kicsit fura hogy keményebb lett. Ez mitől lehet?

2020. márc. 8. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Végig kell nézni hogy mi akadt oda vagy ér hozzá esetleg. Mert gondolom nem elektromos.
2020. márc. 8. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Benzines Dacia loganről van szó

Lány vagyok így annyira nem értek hozzá

2020. márc. 8. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Mit csinált rajta?
2020. márc. 8. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából a hátsó fékeknél cserélt valamit mert kifolyt ott az olaj meg valami talpasokat cserélt pontosan nem tudom a nevét. Meg ugye olaj csere volt
2020. márc. 8. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Hogy pontosítsa, amikor elvittem egy szerelőhöz hogy cserélje ki a féketbetétet meg fékpofákat akkor ott még valamit nem cserélt ki és ráfolyt az olaj a féktárcsára.
2020. márc. 8. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!