Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor elindul, de se egyesbe...

NÉHÁS SZEBI kérdése:

Motor elindul, de se egyesbe se hátra nem megy. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Egy Suzuki Swiften tanulok vezetni, most is tök szépen elvezettem meg minden, mentem visszafele a parkoloba de hirtelen csak felpörgött és egyszerűen szép lassan megállt. Se egyesbe, se hátra nem akar megindulni. Szíj a helyén de az autó csak bőg és nem mozdul, valami ötlet? Hengerfej vagy valami?

2020. márc. 7. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Igen van hengerfej.

De még attól menni kell neki.

Inkább kuplung vagy féltengely szakadt szét. Persze a váltóban is lehet hiba.

2020. márc. 7. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Sem a a szíjnak, sem a hegerfejnek nincs köze hozzá.

Valószínűleg a kuplung és a váltó is jó, mivel sebességbe tudod rakni.

Úgyhogy a féltengely lesz a ludas.

2020. márc. 7. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Féltengely-csukló szétvált, lediferál. Vontat, szerelő,fizet, örül.
2020. márc. 7. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem bántás, de miután most tanulsz vezetni, vannak kétségeim.

Mindent úgy csinálsz ahogy kell? ;)

2020. márc. 7. 15:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Tényleg a jobb féltengely ment tönkre, nem is gondoltam volna így hirtelen!(Főleg mert még nagy problémáim nem voltak vele, szóval nem hittem volna hogy ez miatt nem tud elindulni az autó.)

És igen, mindent úgy csinálok ahogy kell, fél éve vezetgetek, csak most 1 hónap kihagyás után hogy ilyen történt, hogy is mondjam, eléggé meglepődtem. :D

2020. márc. 7. 17:40
 6/7 veterán vas ***** válasza:
100%

"hirtelen"???

Iyen az élet, egy féltengely nem órák alatt törik szét, egy pillanat is elég hozzá.

... és nem jelenti be előre. :D

2020. márc. 7. 18:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Sajnos mondhatom hogy tapasztaltam, meg jóbban őrültem volna hogyha másnál megy szét mivel így magyarázkodhatok hogy nem én voltam a fasz:D

De tényleg egy szemrebbenés alatt történt az egész, még hirtelen meg is ijedtem hogy kit csinálhattam XDDD

2020. márc. 8. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!