Renault VelSatis-t 2. 0 dci motorral sem érdemes venni?
Figyelt kérdés
Hallottam, olvastam hogy a VelSatis nem a legjobb autó, de csak a három literesről vannak rossz vélemények. Az M9R kódjelű, 2.0 dci motorral kapcsolatban sok rosszat nem hallani... Kényelmes, tágas autó lenne jó, viszonylag erős motorral. Ezt szerintem ezzel az autóval megkapnám, kérdés, hogy nem állna-e elektromos bajai miatt folyton az autovillamossági szerelőnél...2020. márc. 5. 07:49
1/4 anonim válasza:
Vel Satis nagyon ikonikus autó, akkor is megéri, ha csak az udvaron áll dísznek, főleg, hogy szinte fizetnek érte, ha elhozod valakitől. Én csakazértis 3.0 DCI-vel venném, úgysem a motor a legnagyobb baja ennek.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor tulajdonképpen ez tényleg csak dísznek jó. Vettem :)
Na de akkor, Laguna III, ugyanezzel a motorral?
2020. márc. 5. 13:38
3/4 anonim válasza:
Renault párti vagyok...de még én is lebeszélnélek róla!A laguna viszont már jó választás lehet,ha sikerül találnod egy szép állapotút!
4/4 anonim válasza:
Laguna. A Vel Satis egy szép szobor. Aminek az a jó, ha nem mozog. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!