Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez lehet hengerfej tömítés hiba?

Ez lehet hengerfej tömítés hiba?

Figyelt kérdés
A páciens egy 1.8t. 1.Komolyabb gázadásra 2500-4000 közt dadogva akar gyorsulni, de utána megindul ahogy kell. 2.Észrevettem, hogy a hűtővizem is fogy(nem vészes) , de a kipu gáz nem gőzös, nem édeskés szagú, olajban nem látok trutyut, viszont ma a kiegyenlítő tartály sapkája megadta magát (vízhőfok nem volt 90 fölött) . Csak nem tudom, hogy anyaghiba miatt vagy túlnyomás miatt. Szóval a két hibajelenség összejátszhat vagy két külön dolog? Tudom szerelő megmondja ha szétszedi, kedden viszem hozzá csak addig is lelkiekben szerernék felkészülni hátha valaki tud mondani valamit. Köszi.
2020. febr. 29. 21:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha rossz a hűtősapka, az okozhat némi hűtőfolyadék fogyást. A másik probléma lehet akár gyújtással kapcsolatos hiba is.
2020. márc. 1. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!