Ez lehet hengerfej tömítés hiba?
Figyelt kérdés
A páciens egy 1.8t. 1.Komolyabb gázadásra 2500-4000 közt dadogva akar gyorsulni, de utána megindul ahogy kell. 2.Észrevettem, hogy a hűtővizem is fogy(nem vészes) , de a kipu gáz nem gőzös, nem édeskés szagú, olajban nem látok trutyut, viszont ma a kiegyenlítő tartály sapkája megadta magát (vízhőfok nem volt 90 fölött) . Csak nem tudom, hogy anyaghiba miatt vagy túlnyomás miatt. Szóval a két hibajelenség összejátszhat vagy két külön dolog? Tudom szerelő megmondja ha szétszedi, kedden viszem hozzá csak addig is lelkiekben szerernék felkészülni hátha valaki tud mondani valamit. Köszi.2020. febr. 29. 21:36
1/1 anonim válasza:
Ha rossz a hűtősapka, az okozhat némi hűtőfolyadék fogyást. A másik probléma lehet akár gyújtással kapcsolatos hiba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!