Fel lehet emeltetni egy szedán/limousine formát (lift kit-tel), majd alulról bőségesen körbespoilerezni azt, hogy vaskosabbnak/magasabbnak tűnjön az amúgy csupán egy méter negyvenöt centis alacsony autó?
Nyilván messze nem ér annyit az egész amennyibe a papírozás fog fájni, ha egyáltalán sikerül. A menettulajdonságokra gyakorolt negatív hatásról nem is beszélve.
Egyébként ennek mi értelme lenne? De úgy tényleg?
Értelme Mercedest, vagy Lexust (például S-Osztályt, vagy LS-t) venni sincs. Mégis rengetegen vásárolják őket. Akár újonnan méregdrágán, akár használtan (de továbbra is egy vadonatúj autó árán, magyarul értelmetlenül drágán).
Számomra vonzó egy vaskos/magas szedán formaterv. Mélységesen elég, hogy én pontosan tudom miért.
Így nem egy ronda (nekem az, ocsmány) SUV "formát" látok magam előtt nap, mint nap, megvan a limuzin kialakítása, de egy közepes SUV méretei mellett!
Ahogy azt Móricka elképzeli. Bizonyára szépen nézne ki a magas kocsi azokon a kis kerekeken, amihez az egéssz futóművet tervezték. Az övvonal is eltolódna, felborulna az üveg felületek aránya a kasztnihoz képest, a végeredmény pedig majd felkerülhet a jajjdecsunya blogra
Azt most hagyjuk is, hogy ennyi emeléstől már dülöngélni fog kanyarban, az úttartása egy nagy nulla lesz.
Magyarán azt dörgölted "jó baráti" módon az orrom alá, hogy Cseszheted, mert két dolog miatt is pocsék lesz a végeredmény! Egyszerűbb gyárilag vaskos/magas kialakítású autót vennem?...
Ezzel csupán annyi a baj, hogy egyetlen egy ilyet ismerek, és az minden csak éppen olcsó nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!