Lehetséges bőrkárpitossá tenni egy alapból nem olyan üléses autót?
Lehetséges, csak kérdés az értelme. Télen hideg, nyáron forró mikor beleülsz, én különösebben nem szeretem. Ráadásul ha kicsit megkopik elég csúnya is tud lenni, és állandóan ápolni kell.
Két lehetőséged van:
1, áthúzatod a szövet üléseidet bőrre, ezért a mutatványért egy vagyont fog kérni a kárpitos, sokszázezer forintról beszélünk.
2, szerintem ez a járhatóbb, keresel egy bontott gyári bőrgarnitúrát ami az autódhoz való. Sokkal olcsóbb lesz, és járulékos előnyeként valószínűleg lesz benne ülésfűtés is, a bőrhöz általában adják gyárilag.
+1 lehetőség: ez most jutott eszembe, múltkor az eBayen láttam bőr vagy bőrhatású anyagból üléshuzat szettet, olyan mint a régi üléshuzatok, te magad otthon fel tudod húzni az ülésre. Típus specifikusak, nem állnak el, egész jól néznek ki. Ez is lehet egy költséghatékony harmadik alternatíva.
Én is azt mondanám hogy keress egy azonos típusú, jobban felszerelt autóból egy bőröset és abból vedd meg ami kell.
A gyári szövetet megcsináltatni bőrösre horror ár.
Így van , télen hideg, nyáron meg meleg.
DE ha meg is csinálná valaki, akkor se lesz sose olyan mint a gyári.
Hát ez már több, mint 10 éve volt, de én megvettem egy fazontól az üléseket aki kiárusította a GTK-s autója alkatrészeit.
Nem volt nagy munka átszerelni. Az ajtókárpitokkal nem vacakoltam mert jól passzolt a színük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!