Ha 20 éves autóban gondolkodtok, vagy Audi A4 Avant, vagy Volvo V40, akkor melyiket válasszam? 1.6 benzinesek.
Ha eljutnék odáig hogy 20 éves roncsra adjak ki pénzt, egészen biztos hogy nem vinném magam még nagyobb csődbe azzal hogy egy eleve újkorában is pénztemető kocsikkal rontsak a helyzetemen.
Ha 1.6os kell azt megtalálod fenntarthatóbb kocsikban is.
Nem reklámozom a Hondát, de én a 10 éves Civic-nél mindent időben cserélek, egy 40-es hapsitól vettem, 7 évesen úgy nézett ki mint egy 3-4 éves autó, én azért kergetem is neki, pedig csak 140 lóerő, de nem csörög, nem zörög sehol, mondjuk városban az utak állapota miatt tartom a 40/60at, mert a sportfutómű nem szereti még a kicsit kiálló csatorna peremeket sem.
Konkrétan tavaly októberben egy téli garnitúrát kapott, és két ablaktörlő lapátot, idén a márciusi szerviz pedig a szűrők, olajak, gyertyák cseréjéről fog szólni, futómű az penge, költségmentes, bár szlalomozok is a kátyúk repedések között.
Kis pénzből mindig kis autót érdemes nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!