Nem értek az autókhoz, tudom hogy képről nehéz véleményt mondani, de megvennétek a helyemben, ha egymillió lenne a keret rá?
2020. febr. 23. 18:37
11/14 anonim válasza:
Mindjárt lejár a műszaki, és 740-et kér érte! Ennyi pénzt nem adnék egy 21 éves autóért. Adatokat nem tudom lekérdezni, így kérdőjeles a 300.000km. M-es (Eu-s) rendszáma van, az enyém H-s (régi fajta), szintén 1999. 12- havi. Hirdetésben szereplő autót külföldről hozhatták be. Ránézésre kívülről egyben van, szépen ki van takarítva. A pedálokon a gumi nagyon kopottnak látszik. Sajátom 430.000km-et futott, de a pedálgumik nincsenek ennyire megkopva, a kuplung, turbó gyári beszerelésű! Olyan autónál, aminél kuplungot és turbót kellett cserélni az nálam egyből kiesik a listán. 300.000km alatt egy dízel motorba nem szabadna még kuplungot, turbót cserélni!
250-et adok érte! Friss műszakival 400.000! Többet nem ér!
12/14 anonim válasza:
#11: Csütörtökön kapott friss műszakit. Írja is, hogy 5 éve van nála...
13/14 anonim válasza:
Már terveztem, hogy írom, hogy nem, de ez egy olyan ritka darab, hogy ennyi pénzért azt mondom, miért is ne? Nagyon ritka az ilyen A4 ilyen szép, fullos belsővel, quattróval, nagymotorral. Igen, problémás ez a 2.5 TDI, de messze nem annyira, mint ahogy beállítják sokan. Én rácsapnék, ha nem állna 7 autó az udvaron.
14/14 anonim válasza:
Ilyen foskupacot véletlenül se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!