Ez igy hengerfej-gyanus?
Figyelt kérdés
Megnéztem egy par 9-10 eves benzines Honda Civic-et külföldön, 1.8 -as motorjuk van, futottak mar 200 000 km-t legalabb.
Amikor leszedtem az olaj betolto nyilasrol a sapkat, annak a belsejen egy keves tejeskave szinu trutyit lattam nemelyik verdanal, nem sokat, de hatarozottan lathato volt. Ez a tejeskave szin hengerfejessegre utal, vagy az masfele tünettel jar?
2020. febr. 23. 05:15
1/6 Nyakasparasztgazda válasza:
Akkor is lehet ilyen ha szinte mindig hideg motorral jár rövid távokat
2/6 anonim válasza:
Ahogy Nyakas írja, ez semmit nem jelent. A téli rövidtávos használatnál a legtöbb ilyen lesz.
4/6 D. Brasco válasza:
Az összes nagy "szakértő" mindog ebből probalja meghatározni hogy valami hengerfejes vagy sem,pedig ez lenne az utolso dolog amit meg kellene nézni tekintve hogy ez semmit nem.jelent....kismillio dolog miatt nezhet igy ki a kupak...rövid távok....sőt még nagyon párás levegő eseten is kialalkul
6/6 anonim válasza:
Igen, meg lehet állapítani, ha "hengerfejes" :) ha benézel az olajbetöltő nyíláson, de csak ha már az utolsó stádiumban van a motor.
Az a leheletnyi cucc önmagában nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!