Van értelme megcsinálom az A1 jogsit?
Nézegettem a netem a 125ccm motorokat ,de alig van fent belőlük eladó.. :/
Supermoto érdekelne csak,most egy 50 est nyúzok 3 éve.
Kell a vizsgákhoz hozzá motoros ruha ?
A2 ezért is lenne kizárva mert a ruha 150 ezer ft + akkor a jogsi 130 ezer ft + mondkuk egy 250 es motor 800 ezer ft....
Míg egy A1 jogsi 100 ezer ft körül van, egy 125 ös motor oylan 500-700 ezer ft.
Szerintetek van értelme? Félek nem találnék a neten jót belőlük olyan 600-700 ezret szánnék a motorra.
19/f
Motoros vizsgán kötelező a védőfelszerelés (részletesen megtalálod a sulik oldalán), de általában lehetőség van az oktatás során bérelni is.
Ha van B jogsid, akkor van lehetőség "B125"-öt letenni, az olcsóbb.
Hogy megéri-e? Ezt nem tudom helyetted eldönteni.
(Viszont 125-ös motorral is kemény az aszfalt meg a betonoszlop, azon sem árt a védőfelszerelés.)
A 125-ös kategóriából szerintem azért van kevés, mert a legtöbbet 50-esként használják.
Hát nyílván vennék akkor már,de azthittem,hogy A1 re még nem kötelező. Van B jogsim,de a B125 ot nem csak együtt lehet lerakni? Utólag is van ilyenre lehetőség? Akkor így már érthető szétnézek jobban hátha..
Amúgy köszi a vàlaszt ;)
Nem hogy nem kell egyszerre, a B125 lényege egyenesen az (lett volna), hogy az autózó embereket átültessék motorra.
Szóval hajrá B125!
Bár ha vonz a motorozás, én a helyedben az A2-t csinálnám meg. Egyébként 800e-ért nagyobb motort is simán találsz, nem csak 250-eseket. A2-be azt hiszem belefér egy - legalábbis papíron - fojtott SV650 is, de egy GS500 biztosan.
Hát elsőnek mindenképpen csak egy kisebb 2t vel kezdeném mert jelenleg is 50 esem van erről nem akarok még olyan nagy motorra szállni,ami 500-600 as. Viszont tudom,hogy úgy is kifogom nőni :D és majd jöhetnek a nagyobbak. Most ez egy jó opció ez a B125 ,nagy segítség volt ez tőled(nem is tudtam ezt)!
Köszönöm szèpen a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!