A Kia melyik típusába jó az E10-es benzin?
Figyelt kérdés
Néztem már egy csomó listát, de a Kia sehol nem szerepel2020. febr. 22. 05:59
1/10 anonim válasza:
Az igazság az hogy a sima etanolos E5-E10 semmihez sem jó csak beleerőltetik a motorba. Az autók szinte mind benzinhez vannak tervezve és utólag vizsgálják vajon hogyan reagál a páleszra. Nézd meg a tankot, ha műanyag akkor jó eséllyel nem lesz gond vele de hideg indításkor úgysem szabályozza még rá a lambdaszonda se a vezérlést se a gyújtást. Úgyhogy ne lepődj meg ha nem pöccre indul vagy lassabban melegszik fel a motor mint azelőtt és furcsa kocsmaaszag van mindenhol. Nálam az utastérben is. :-(
Valószínűleg azért nem találod a listát róla mert nincs kritikus veszélye annak hogy közvetlen bajt okozzon bármelyik tipusban.
2/10 anonim válasza:
Pl a 2019 es Picantoba - rajta van a tanksapkán is
4/10 anonim válasza:
Én láttam egy listát(már nem tudom hol) de azt írták hogy mindegyikbe jó
5/10 anonim válasza:
Mindenbe jó az E10, lépjünk már túl ezen a témán (azt hittem már sikerült).
6/10 A kérdező kommentje:
Jónak jó, persze, de kérdés hogy meddig bírja.
2020. febr. 22. 09:51
7/10 anonim válasza:
#1-es, persze kocsma szag van. Mesélj még.
8/10 anonim válasza:
Előbb fog menthetetlenül elrohadni a kasztni, vagy elkopni a motor, minthogy egy modern autóban az E10 bármi bajt okozzon.
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem sajna régi van, 99-es
2020. febr. 22. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!