Az lehet nagy probléma ha az autóm a 90°C-os hűtővíz helyett csak 80°C-ra tud felmelegedni?
Figyelt kérdés
Eredetileg 92 foknál nyitó termosztát volt benne, de azzal túlmelegedett. Három féle termosztát létezik az autóhoz: 80, 88 és 92 foknál nyitnak. Mind a hármat kipróbáltam, és csak a 80 fokossal nem melegszik túl a hűtővíz. Lehet probléma belőle ha nem éri el a 90°C-ot, hanem csak 80°C az üzemi hőmérséklet?2020. febr. 20. 19:32
11/15 anonim válasza:
Nem nagy probléma.
Csak országúton, autópályán ilyen alacsony a vízhőmérséklet, vagy városban is?
12/15 A kérdező kommentje:
Városban próbáltam csak. Nem épp egy budapesti dugózást kell elképzelni mondjuk, hanem egy miskolci átlag forgalmat.
2020. febr. 20. 20:34
13/15 anonim válasza:
Először rendbe kellene tenni a motort, vagy a hűtőkört.
Szerintem valami nem kerek az autóban
14/15 A kérdező kommentje:
Dugulás nincs a rendszerbe, áramlik a víz rendesen, hengerfejesnek sem hengerfejes, nincs se fagyálló az olajban, se fordítva.. Szimplán csak a manuálisan kapcsolható elektromos ventilátor az oka hogy nem éri el a 90 fokot a víz. Értelemszerűen egy hőgomba ami kapcsolná a ventit megoldaná a dolgot, de nincs hova kötni a gyári hűtőn.
2020. febr. 20. 22:20
15/15 anonim válasza:
Miskolcon nem is lehet ilyen tré ócskavas.
Itt még a levegő is más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!