Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1994-es 1.3...

Suzuki swift 1994-es 1.3 váltó olajbetöltése spirálon keresztül?

Figyelt kérdés

Rendeltem négyszög alakú krovát a swift szintjelző csavarjához, csak hogy az a csavar nem megindult hanem elnyalta a fejet a krova. Úgy olvasta, hogy a spirálon keresztül lehet tölteni még a v. olajat.

Valaki leírná nekem a betöltés menetét?

Úgyértem, hogy spirált, hogy húzzam ki és tegyem vissza.

Van egy zégel gyűrű rajta. Azt hogy szedjem le?

Köszönöm a válaszokat.

Ha lehet, olyanok írjanak akik csinálta ilyyet köszönöm.

2020. febr. 20. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Legalább az olajat leengedted előtte? :D
2020. febr. 20. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem a spirálon keresztül kell feltölteni, hanem a spirál meghajtó fogaskereket kivenni és annak a furatán át. Ezt egy csavar szokta tartani.

Ha valahol fölül van rajta a tolatólámpa kapcsolója, annak a kivétele után ott is fel lehet tölteni.

2020. febr. 20. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy második írta. Én egy ilyen tölcsérrel szoktam feltölteni:

[link]

Nem a lyuk tetejéig kell tölteni, 2.3 L olaj kell bele, én 2.4 L olajat szoktam beletölteni. Ez a mennyiség a látszik, hogy van benne, de még nem ér a lyuk tetejéig, lentebb van néhány centivel. Ettől egyszerűbb, ha méred, két literes flakon + a harmadik literes flakon felénél valamivel kevesebbet töltesz bele. Ha a nehezen hozzáférhető szintjelző kijönne, akkor a csavar szintjéig kell tölteni. Egyszer valahogyan kiszedtem a szintjelzőt, de sokkal egyszerűbb a spirált kiszedni a váltóból.

2020. febr. 20. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Elszabtam a linket, így már jó lesz:

[link]

2020. febr. 20. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Valaki tud képet küldeni, hogy melyik a spirál meghatjó fogaskerék furatja?

Lényegébe azt, hogy hol kell beleönteni?

2020. febr. 21. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
2020. febr. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!