Csak motorikusan (ha lehet ne robbanjon le, többi nem érdekes) mennyire megbízható egy 2015-ös Jaguar XJ (benzines)?
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 23:22
1/8 A kérdező kommentje:
Senki??
2020. febr. 15. 08:48
3/8 anonim válasza:
Szerinted hány ember mászkál itt xj jaguárral?
4/8 A kérdező kommentje:
Azokhoz szólt a kérdésem, akik (ha nem is maguk által, hanem különféle (például netes, vagy használttesztes) ismeretekből) hajlandóak megosztani ismereteiket.
2020. febr. 15. 10:48
5/8 anonim válasza:
"(például netes, vagy használttesztes) ismeretekből)"
Nálad nincs net?
Szerintem inkább valamilyen célirányos fórumon próbálj érdeklődni.
Elég ritka autó ahhoz, hogy itt kapj válaszokat.
7/8 anonim válasza:
Hát aztán nagyon releváns vélemény, hogy valaki neten olvas egy cikket és ez alapján véleményt alkot neked egy autóról. Ezt magadtól is tudod, ha olvasol róla cikkeket.
8/8 Isti1976 válasza:
Több Jaguarom volt 4 és 12 év közötti korig. Egynek sem volt semmi baj a motorjával. Egyik benzines 230eKm-nél már megevett valamennyi motorolajat két olajcsere között, de nem volt vészes.
Szerintem sokkal megbízhatóbbak kb 2002 óta (volt egy blokk ráncfelvarrás, a V8 4.2-es lett), mint amiket egyesek szajkóznak.
Most egy 10 éveset hajtok (4 évesen vettem, mondjuk ez dízel 3.0V6) és marad még, mivel nem hajlandó semmi sem tönkremenni rajta.
Ha 5 évesen megveszed, sokáig jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!