Légzsák miatti visszahívást intézett-e valaki?
“ #9-es szerintem olvasgassál még egy kicsit, mert totàl nem vagy képben a dologgal és hülyeségeket írkálsz.”
Ja, végül is nem az autóipari minőségbiztosítás a szakterületem vagy 15 éve.... ennél komolyabb ügyekről is tudok, amiből nem lett még csendes visszahívás se 🙄🤣
De most amíg hónapokig nem jön meg a cserealkatrész, addig nem is fogsz beülni az autódba? És azt várod, hogy a márkaszerviz ingyen ajánljon neked több hónapra egy csereautót? Gondolj bele, ez logisztikailag kivitelezhetetlen! Egy márkaszerviznek simán lehet több ezer ügyfele is. Több ezer csereautót honnan akasztanának le hirtelen? Egyáltalán hol tárolnának ennyi csereautót? Szerintem kicsit túldramatizálod a dolgot.
Más márkájú autóm van, légzsákra még nem volt visszahívásom, de fékhidraulikára már igen. Állítólag az összeszerelés során szilikonzsír maradhatott a fék munkahengerben. Ennek következtében pedig egyszer csak beeshet a fék és a kuplungpedál is. Ezt nem tartom sokkal kevésbé veszélyesnek. Így a teljes hidraulikus rendszert kompletten cserélték. Ráadásul erről külön értesítést sem kaptam, pedig első tulajdonosa vagyok az autónak. Internetes facebook csoportban értesültem róla, hogy van egy ilyen visszahívás. Bementem a márkaszervizbe rákérdeztem és valóban. Gondolog ott rögtön nekiálltak az átszerelésnek? Hát nem. Megrendelték az alkatrészt, majd értesítenek, ha megjött. Pár hét elteltével megjött, szóltak. Adtak időpontot, újabb 2-3 hét. Majd megtörtént az átszerelés. Csereautó szóba sem került, se a "várólista" ideje alatt, se az átszerelés alatt. Maga az átszerelés egy nap alatt megvolt, úgy hogy reggel 8-ra bevittem az autót, délután 4-kor szóltak, hogy elkészült. Szerintem egy légzsák csere sem hosszadalmasabb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!